reforça't online, t'acompanyem en el teu aprenentatge

El mètode Reforça't online, va dirigit especialment al grup de joves de 12 a 16 anys. Aquest sistema els resulta atractiu i còmode, ja que des de qualsevol dispositiu poden connectar-se amb el seu professor i resoldre dubtes.

 

També és una metodologia que pot ser utilitzada per alumnes de primària, sobretot a 5è i 6è de primària, on les tasques a realitzar augmenten i els dubtes en matèries com les llengües o matemàtiques, també.

 

Com funciona?

De dilluns a divendres de 15,30h a 19h, els alumnes poden consultar els seus dubtes mentre estudien, preparen una exposició o realitzen tasques per entregar a través de skype, whatsapp o email, als nostres professionals.

 

Quin preu té?

El servei de Reforça't online té un cost de 25,75€/mes (per alumnes que també són presencials) i 49,75€/mes (per a alumnes no presencials)

Aquest preu inclou la possibilitat de resoldre dubtes de qualsevol matèria de dilluns a divendres en horari de 15,30h a 19h.

 

Com em puc donar d’alta?

És molt senzill. Només has d’enviar un mail a metodorefuerzate@gmail.com indicant que estàs interessat/da en contractar el servei.

Et reenviarem un formulari per omplir les vostres dades personals i dades acadèmiques.

 

Com em puc donar de baixa?

És molt senzill. Només has d’enviar un email a reft.refuerzate@gmail.com indicant que vols donar-te de baixa del servei Refuerzate online. La baixa sempre es realitzarà el següent mes després d’haver-ho comunicat per mail (exemple: si comuniques la teva baixa del servei el 23 de març, et donaràs de baixa el mes d’abril).

 

 

Contacte

 

Telf. 620632332

metodorefuerzate@gmail.com

 

o bien utilice este formulario.

Horari

De dilluns a divendres de 9h a 21h

 

Reforça't a les xarxes socials